Restaurantul Domeniul Greaca - sinonim al ospitalității și deliciilor culinare speciale sau tradiționale

Restaurant

Restaurant & Terase

Poftă de viață? Poftă de festin culinar? Poftă de tradiții românești? Poftă de gusturi internaționale inedite? Fie că sunt mâncăruri alese, fie că sunt preparate culinare după rețete tradiționale celebre, bunătățile noastre sunt pregătite în bucătăria proprie a conacului din ingrediente eco, proaspete și de calitate. Iscusința echipei de bucătari se relevă cu fiecare zâmbet adus pe chipul oaspeților care ne trec pragul la restaurant, pe terasă sau la piscină.

Salonul restaurant dispune de o capacitate de 100 locuri, terasele exterioare generoase amenajate în stil mediteranean găzduiesc aprox. 200 persoane, iar terasa BBQ se poate configura pentru 100 (+40) invitați.
Panorama spectaculoasă asupra peisajului idilic, explozia de verde a vegetației luxuriante, luna și soarele de la apus la răsărit, orizontul vibrant ce depășește liziera Dunării, sunt doar câteva din bonusurile locului acordate cu generozitate iubitorilor de natură.

Vă așteptăm cu drag, pasiune și respect la Domeniul Greaca!

Anunț informativ: Pentru rezervarea locurilor la Restaurantul Domeniul Greaca, vă rugăm să accesați formularul online. Rezervările la restaurant se anulează automat după 30 minute întârziere neanunțată!

Restaurant
Meniu Restaurant

Meniu Restaurant

Restaurant
Restaurant
Valori nutritionale

Lecturează prezentarea dedicată Restaurantului Domeniul Greaca


Restaurant - Galerie foto

Înapoi
Rezervari evenimente
Rezervari restaurant
Rezervari piscină
Rezervari cazare
Whatsapp
Email