Contact

Dacă dorești să comunici noi pe email, te rugăm să ne scrii la adresa: rezervari@domeniul-greaca.ro

Rezervari Evenimente

Rezervari Piscină

Bucuroși de oaspeți!

În peisajul idilic al naturii pure, o doză de prospețime multisenzorială este promisiunea cu care te surprindem în orice sezon, la Domeniul Greaca.

Descoperi scenarii elaborate la nivel de artă culinară, ambientală, peisagistică din pasiune pentru ospitalitate, respect pentru natură și prețuire pentru oameni!

Situat la 60 km de Bucureşti, în județul Giurgiu, complexul DOMENIUL GREACA se întinde pe o suprafață de 12 hectare și este aflat foarte aproape de intrarea în localitatea Greaca.

Conform legendei, localitatea a primit numele de la Hanul „La Grecoaica cea frumoasă”, aflat în proprietatea unei frumoase grecoaice care deținea și moșia din localitate, în urmă cu sute de ani.

Resortul include un conac cu arhitectură neo-românească, un restaurant cu bucătărie românească, mediteraneană și internațională, zonă grătar și barbeque, două piscine exterioare, loc de joacă pentru cei mici, terase outdoor, pajiște verde cu vegetație luxuriantă, zonă de cununii în aer liber, parcare auto cu cca. 300 locuri la exterior (cu stație încărcare vehicule electrice).

Conacul dispune de 12 camere şi 1 apartament pentru cazare de tip pensiune cu 5 Margarete, 10 apartamente și 4 camere de închiriat în regim hotelier la Casa Greaca, într-o oază de liniște și relaxare.

Cum ajungi la noi?

Înapoi
Rezervari evenimente
Rezervari restaurant
Rezervari piscină
Rezervari cazare
Whatsapp
Email