Regulament Domeniul Greaca

DOMENIUL GREACA

Regulamentul de ordine interioară și normele de comportament prezentate mai jos au rolul de a stabili premisele funcționării în condiții civilizate și conform normelor legale.

Nerespectarea acestora de către turiști obligă personalul la luarea măsurilor de neacceptare sau excludere a acestora din Complex.

Serviciile oferite de locație și tarifele percepute sunt publicate pe Internet, pe site–ul www.domeniul-greaca.ro

Regulamentul de ordine interioară și normele de comportament din Complex sunt de asemenea publicate pe site-ul www.domeniul-greaca.ro.

Contractarea de către turiști de servicii în Complex implică cunoașterea de către aceștia a prezentului Regulament de ordine interioară și acceptarea implicită și necondiționată a prevederilor lui.

 Complexul dispune de :

 • 5 Camere duble
 • 2 Camere duble de lux
 • 5 Camere twin
 • 1 Apartament în Pensiune
 • 10 Apartamente în Rezidențial
 • 4 Garsoniere în Rezidențial

Toate camerele sunt dotate cu TV color, aer condiționat, baie proprie;

În cadrul complexului funcționează:

 • 1 piscină exterioară ( funcțională pe timpul verii),
 • 1 piscină pentru copii exterioară ( funcțională pe timpul verii)
 • 2 terenuri de tenis
 • 1 spațiu de recreere, compus din două terase acoperite pentru servirea mesei
 • 1 spațiu de recreere, compus din două terase exterioare, neacoperite
 • 1 sală de mese de 80 locuri,
 • 1 bucătărie tip restaurant,
 • 1 terasă acoperită și încălzită pentru Evenimente
 • Sală de conferință

Alte facilități și oferte speciale:

 • Complexul dispune de un teren de  12 ha (curte și spatiu verde).
 • Locația dispune de un restaurant propriu cu o capacitate de 80 locuri, la care se adaugă terasele ( acoperite și exterioare)
 • Locația este autorizată pentru închiriere (5 margarete) și alimentație publică.

FACILITĂȚI UNITATE:

 • Terase acoperite
 • Terase exterioare
 • Gradină/curte
 • Internet prin cablu
 • Internet wireless
 • Recepție
 • Tenis de masă
 • Biliard
 • Piscină exterioară pentru adulți și copii ( funcțională pe timpul verii)
 • Parcare
 • Restaurant
 • Sală de conferință
 • Sală de mese
 • TV în spațiile de recreere
 • Loc de joacă pentru copii ( spațiu exterior)

Check-in:16:00
Check-out: 12.00

În camerele duble cu 1 pat matrimonial se pot caza 2 adulți

În limita disponibilității, se poate pune la dispoziție un pat suplimentar pentru copii, contra cost (se precizează în momentul rezervării);

CONDIȚII PRIVIND REZERVAREA CAMERELOR DIN PENSIUNE SAU APARTAMENTELOR DIN REZIDENȚIAL

 Efectuarea rezervărilor

Rezervările pot fi făcute telefonic la numerele de telefon menționate pe pagina de prezentare sau online prin formularul de contact prezent pe site.

Rezervările garantate sunt cele la care s-a achitat un avans de min. 30%  prin numerar, sau prin virament bancar, în contul specificat regăsit în factura de avans.

Rezervările negarantate sunt cele făcute prin telefon sau internet dar pentru care nu s-a achitat avans.

Tarifele pentru cazare sunt menționate pe site, prețurile atribuite sărbătorilor legale sunt echivalente cu cele din weekend.

Anularea rezervărilor

În cazul anulării rezervărilor telefonic sau la fața locului, avansul perceput nu se mai returnează și nu se poate refolosi.

Regulament de ordine interioară

 În calitate de gazde, dorim să aveţi o şedere plăcută în complexul nostru, asigurându-vă că ne vom strădui ca toate serviciile oferite să fie la nivelul cerinţelor dumneavoastră.

 Regulamentul de ordine interioara și normele de comportament prezentate mai jos au rolul de a stabili premisele funcționării Complexului în condiții civilizate și conform normelor legale.

 Prezentul regulament are ca obiectiv stabilirea condiţiilor de şedere a turiştilor în incinta complexului. Regulamentul se aplica tuturor turiştilor, fiind considerat acceptat și însușit de către aceștia, în momentul achitării avansului pentru evenimentul / sejurul rezervat.

 Pentru a ne putea duce la îndeplinire aceste dorințe în așa fel încât să reveniți la noi cu plăcere de nenumărate ori, vă rugăm să respectați cu strictețe următoarele reguli de ordine interioară:

– Cazarea în complex se face începand cu ora 16.00 la recepţie, prezentând actul de identitate pentru înregistrarea în registrul destinat oaspeţilor şi pentru a se elibera cheia aferentă camerei rezervate. Accesul în cameră/ ieșirea din cameră se face pe bază de cartelă ( ușa se deschide și se închide cu cartelă)

– Achitarea costurilor aferente cazării ( restul de plată după achitarea avansului) se va face la recepţie în momentul sosirii. Din momentul preluării cheii de la recepţie, turistul răspunde pentru camera rezervată.

– Turiștii au obligația de a se comporta civilizat și de a nu tulbura liniștea celor din jur și de a nu ofensa pe ceilalți turiști din nici un punct de vedere.

– ESTE INTERZIS FUMATUL ÎN CAMERE ȘI ÎN SPAȚIILE ÎNCHISE!

– NU SE ACCEPTĂ ANIMALE DE COMPANIE

– În camere și în spațiile închise fumatul este interzis prin lege. Nu se fumează!

– Pentru fumători există spații special amenajat în aer liber (balcon, terasă, curte).

– Nerespectarea interdicției de a fuma în camere atrage după sine penalizarea cu 500 lei.

– În camere este interzis consumul de alimente și băuturi alcoolice cu excepția băuturilor achiziționate din restaurantul unității.

– În camere este interzisă organizarea de petreceri. Nu se acceptă muzică la volum ridicat. Excepție fac grupurile care ocupă întrega locație și doresc să organizeze petreceri în sălile de evenimente. Acestea pot fi puse la dispoziția turistilor conform întelegerii care a stat la baza rezervării și a contractului.

– Perioada cuprinsă între orele 23:00 și 07:00 este considerată perioadă de odihnă şi linişte. Deoarece confortul fiecărui turist este important pentru noi, vă rugăm să respectaţi orele de odihnă. Dacă din motive obiective sosiţi în complex după ora 23:00 vă rugăm să păstraţi liniştea.

Pentru a fi recunoscuți ca turiști cazați în cadrul locației și a putea astfel beneficia de acces piscină pe timpul verii (pentru cursul săptămânii) , la check-in, veți primi o brătară pe care este obligatoriu să o purtați la mană.

Micul dejun este disponibil pentru două persoane cazate pe cameră/ apartament, pentru restul persoanelor se va achita micul dejun. Acesta este disponibil între orele 9:00 – 10:30, după această oră, micul dejun nu mai este disponibil.

În cazul în care există Evenimente private ( cu program prelugit de petrecere) turiștii vor fi anunțați în momentul rezervării ( și nu numai) de acest aspect, neacceptându-se reclamațiile ulterioare.

REGULI pentru folosirea locului de joacă:

 1. Copiii trebuie să fie supravegheați, în permanență de părinți/persoanele în grija cărora se află;
 2. Fiecare dispozitiv trebuie utilizat individual.
 3. Fiecare dispozitiv al locului de joacă trebuie utilizat în conformitate cu indicațiile afișate;
 4. Folosirea oricăror dispozitive amplasate la locul de joacă presupune asumarea răspunderii persoanelor care au în supraveghere copiii minori.
 5. Este interzis consumarea alcoolului sau a susbstanțelor interzise de lege în incinta locului de joacă;
 6. Este interzisă degradarea dispozitivelor aplasate.
 7. Persoanele care nu respectă Regulile afișate, vor fi obligate să părăsească locația ”Domeniul Greaca” fără restituirea sumelor de bani reprezentând echivalentul biletului de intrare.
 8. Accesul în incinta locului de joacă pentru zilele vineri – duminică, se face pe baza achitării brățării de acces, numai insoțiti de către un adult.

 

CONDIȚII PRIVIND REZERVAREA LA RESTAURANT/ TERASĂ/ PISCINĂ

 Efectuarea rezervărilor

Rezervările pot fi făcute telefonic la numerele de telefon menționate pe pagina de prezentare sau online prin formularul de contact prezent pe site.

Rezervările telefonice se fac in programul de lucru, specificat pe site-ul locației, Complexul nu are program non-stop.

In intervalul 22:00 – 9:00, nu se preiau rezervări ( telefonic, site, rețele sociale) pentru: cazare, restaurant, terasă sau piscină.

Rezervările pentru restaurant și terasă se fac cu minim o zi,  înaintea sosirii clientului în locație, pentru a vă asigura masa dorită. Pentru rezervările care se fac în ziua în curs, distribuirea se va face în funcție de disponibilitatea locației. Nerespectarea rezervării a peste 30 minute, se anulează.

Mesele distribuite pe partea cu view, sunt destinate pentru un minim de 4 persoane și au o consumație minimă de 400 lei. Timpul acordat pentru servirea mesei este de maxim 3 ore, excepție pentru mesele organizate.

Rezervările pentru piscină se fac cu minim două zile, înaintea sosirii clientului în locație, pentru a vă asigura locul dorit, specificat telefonic ( regăsiți pe site harta). Nu se fac rezervări pentru ziua în curs, intrarea la piscină fiind posibilă după ridicarea rezervărilor, în funcție de disponibilitate. Anularea tuturor rezervărilor se va face la ora 11:00. Programul de funcționare este specificat pe site, excepțiile fiind anunțate din timp.

Pentru accesul la piscină, persoanele cazate ( in cursul săptămânii, Luni – Joi) au gratuitate ( două persoane, cazate pe cameră) restul persoanelor achitând taxa de intrare. Persoanele cazate ( vineri – duminică) nu au prioritate pentru intrarea la piscină, pentru o rezervare fermă, vă rugam ca în momentul rezervării camerei să vă faceți și pentru piscină, la numărul de telefon aferent. Intrarea la piscină se face pe baza unei brățări de acces. In cazul nepurtării/ neprezentării acesteia veți fi nevoiți să părăsiți Complexul.

Rezervarea pentru intrarea la piscină, nu vă asigură o masă la Restaurant/ terasă. De asemnea această regulă este valabilă și în cazul rezervărilor pentru restaurant/ terasă.

Pentru rezervările la baldachine, este obligatoriu o consumație minimă de 500 lei iar aceastea se pot rezerva pentru un număr minim de 6 persoane. Baldachinele nu au sezlonguri, ele dispun de canapeluțe și sunt situate in apropierea piscinei si nu dispun de alte sezlonguri.

Pentru rezervările de sezlonguri pe platoul piscinei este necesară rezervare telefonică cu minim 4 zile înainte de sosire la locație.

Mâncarea și băutura din afara locției sunt strict interzise, în caz contrar veți fi nevoiți să părăsiți locația după achitarea costurilor aferente serviciilor prestate.

Turiștii sunt rugați:

 • să nu deterioreze obiectele din dotarea Complexului, în caz contrar acestora le va fi imputată suma egală cu valoarea obiectului deteriorat și manopera;
 • să nu preia la plecare vreun obiect din dotare;
 • să nu deranjeze liniștea celorlalți clienți, în caz contrar veți fi nevoiți să părăsiți locația după achitarea costurilor aferente serviciilor prestate.
 • să folosească doar spațiile comune ale Complexului și camerele rezervate de ei;
 • să nu intre în alte camere sau în spațiile destinate doar personalului Complexului
 • să nu lase copiii nesupravegheați;
 • să nu rupă plantele sau arbuștii din spațiile aferente complexului;
 • să anunțe cât de repede posibil orice defecțiune a aparatelor sau instalațiilor din dotare;
 • să nu utilizeze prosoapele sau lenjeria din camere sau din alte spații pentru : șters părul vopsit, pentru demacheat, curățat încălțămintea, geamantanele, pardoseala etc. Acestea se folosesc strict pentru destinația prevăzută;
 • SĂ NU LASE LUMINILE APRINSE ȘI APA SĂ CURGĂ FĂRĂ ROST!
 • Este interzis excesul de băuturi alcoolice, sonorizările de volum ridicat atât în interior cât și în exteriorul complexului, la ore care deranjează pe ceilalți turiști cazați în complex;
 • să respecte orele de odihnă.

– La ieșirea din cameră, vă rugăm să aveți amabilitatea de a nu lăsa aparatele electrice în funcțiune (TV), exceptând cele cu funcționare permanentă și să nu lăsați luminile aprinse.

– În cazul producerii unor prejudicii inventarului din cameră, vă rugăm să informați recepția.

– Atunci când părăsiți camera, vă rugăm încuiați întotdeauna ușa. Intrarea și ieșirea din camerele pensiunii se face pe bază cartelei.

– Accesul în restaurant cu băuturi cumpărate din afara locației, este interzis.

– Accesul în interiorul locației,  cu animale de companie nu este permis, astfel se permite accesul cu animale de companie doar pe terasele exterioare.

– Orice accident produs ca urmare a utilizării necorespunzătoare a obiectelor din dotare sau nerespectării prezentului regulament nu este responsabilitatea noastră. De asemenea, orice accident produs ca urmare a nesupravegherii copiiilor nu este responsabilitatea noastră.

– Este interzisă: prepararea alimentelor și consumul acestora în camere, consumul de alimente fiind permis numai în spațiile cu destinația de alimentație publică. Excepție fac băuturile achiziționate din restaurantul unității.

– Este interzis focul deschis în spațiile aferente Complexului. Orice utilizare a focului deschis, de exemplu foc de tabără, este permisă doar sub supravegherea personalului complexului.

– Interzis accesul cu consumatori electrici mari, reșouri, radiatoare, fierbatoare în camere și în spațiile Complexului.

– Este interzis fumatul în cameră şi în celelalte spaţii ale Complexului, cu excepţia spațiilor exterioare special amenajate.

– Este interzisă aruncarea mucurilor de tigări, în alt loc decât coșuri de gunoi sau scrumiere, după stingerea prealabilă a acestora.

– Se recomandă consumul moderat de băuturi alcoolice și evitarea prezenței în spațiile publice în stare avansată de ebrietate.

– Se interzise cu desăvârșire introducere în Complex de armament, arme albe sau substanțe lacrimogene.

– Conform legislației romane, consumul sau comercializarea de substanțe halucinogene sau psihotrope este interzis și se pedepsește.

– Gunoiul şi resturile menajere se vor depozita în saci menajeri ce pot fi procurați de la recepţie sau în coşurile de gunoi amplasate pe raza Complexului;

– Nu aruncaţi în WC hârtie și alte obiecte care ar putea conduce la avarierea staţiei de colectare a rezidurilor;

– Predarea cheii la recepţie după expirarea perioadei rezervate se va face numai după ce s-a realizat verificarea camerei de către personalul de serviciu al complexului. În cazul in care  cheile / cartelele camerelor nu au fost predate sau au fost pierdute de catre turist, aceștia vor achita contravaloarea de 70 lei/ bucată.

– Client/turist este orice persoană cazată sau care beneficiază de orice serviciu al Complexului.

– Pentru orice distrugere sau avariere a bunurilor sau nerespectarea normelor de curăţenie şi linişte se vor lua măsuri în consecinţă şi se vor achita sumele aferente reparării daunelor produse.

– Pensiunea este prevăzută cu camere de supraveghere exterioare, orientate către punctele principale de acces în clădiri.

Protecția Mediului

Pentru igienizarea lenjeriilor de pat și a prosoapelor sunt utilizați detergenți, înălbitori și produse de improspătare. Toate acestea ajung în apă, iar apoi, aceasta este deversată în sistemul stației de colectare a rezidurilor;

Nu uita că apa este una din principalele resurse naturale și nu toți oamenii beneficiază la discreție de aceasta. Apreciază acest beneficiu și economisește-o. Nu aștepta până în momentul în care vei fi privat de ea.

Nu lăsați deschise robinetele, decât atâta timp cât aveți nevoie de utilizarea sursei respective de apă.

Sistemul de canalizare este propriu, iar apele reziduale sunt captate intr-o stație proprie.

În dorința de a proteja mediul înconjurător, vă rugăm:

Nu aruncați în toalete pungi de plastic/ igienice; hârtie nedegradabilă; substanțe chimice, care nu se descompun, afectând astfel apa și solul, alte matariale reziduale.

Acest regulament vine în întâmpinarea aşteptărilor turiştilor noştri. În cazul nerespectării lui, ne rezervăm dreptul interzicerii accesului în incinta complexului.

În cazul nerespectării uneia sau mai multor restricții din acest regulament ne rezervăm dreptul de a acționa conform legii pentru încălcarea proprietății private sau a regulilor interne ale acesteia.

Vă mulţumim pentru înţelegere şi vă dorim un sejur cât mai placut si relaxant!

Înapoi
Rezervari evenimente
Rezervari restaurant
Rezervari piscină
Rezervari cazare
Whatsapp
Email