Piscine exterioare (adulți și copii) într-un cadru natural spectaculos la Domeniul Greaca

PROGRAM PISCINA – LUNA IUNIE & IULIE 2024

LUNI – VINERI:

*include sezlong/pat/baldachin – in functie de disponibilitate

SAMBATA – DUMINICA

PROGRAM 10:00 – 19:00

REZERVĂ ONLINE MAI JOS: (locurile sunt limitate)

Încărcare...

Piscina exterioară Domeniul Greaca dispune de aproximativ 500 de locuri

Este un spaţiu special amenajat pentru relaxare şi înot, pe timp de zi. 

DJ-ul şi show-ul barmanilor completează experienţa unei petreceri memorabile.

Locul de joacă pentru copii este restricționat de intrarea la piscină: sâmbătă, duminică.

De asemenea, este un cadru foarte potrivit pentru o lansare de produs sau pentru organizarea unui eveniment deosebit.

Nunțile au un farmec aparte la PISCINA DIN NATURĂ!

Piscină (adulți și copii)
Meniu Piscina

Bine de știut: ȚINUTA în RESTAURANT și TERASĂ ESTE OBLIGATORIE! Purtarea bratarii de acces piscina, este obligatorie. Bratarile se achita la barul din Restaurant. Pentru zilele de sarbatoare (zile libere), evenimente organizate, petreceri, tarifele de acces piscina sunt modificate si anuntate in prealabil. Pentru rezervari in zona platoului, acestea se fac cu minim 4 zile inainte (in functie de disponibilitate). Plata se efectueaza in avans, nu este rambursabila si nu poate fi transferata catre alt serviciu din cadrul Domeniului Greaca. Pentru zilele de weekend sau sarbatori legale, accesul la locul de joaca pentru copii este restrictionat de catre accesul la piscina. Pentru a va ocupa locul preferat, va rugam verificati legenda.

Piscinele de la Domeniul Greaca funcționează in sezonul cald și reprezintă locul ideal pentru cei care caută un refugiu de relaxare, plajă, înot, bucurie estivală lângă București.

Cu facilități concepute pentru confortul și distracția întregii familii sau a grupului de prieteni, piscina Greaca este alegerea perfectă de petrecere a timpului liber pentru toate vârstele.

Vegetația luxuriantă, deschiderea către pajiștea verde a conacului și panorama nesfârșită a orizontului, fac din această locație un loc ideal de răsfăț la soare.

Atmosfera muzicală este întotdeauna vibrantă, iar show-ul barmanilor oferă momente spectaculoase pe parcursul zilei. Pentru cei mici, spațiul de joacă și distracție completează accesul la piscină.

De la lansări de produs la nunți cu un farmec aparte, Piscina Greaca oferă un cadru pitoresc și versatil pentru organizarea oricărui tip de eveniment special.

Fie că doriți să petreceți o zi liniștită la soare, să vă bucurați de distracție alături de familie, sau să planificați un eveniment unic, Piscina Greaca este destinația perfectă pentru toate acestea.

Piscina Greaca dispune de aprox. 500 locuri: 1 piscină adulți și 1 piscină copii, șezlonguri, baldachine și foișoare VIP, terasă și bar, preparate culinare din ingrediente eco, saună, outdoor fitness, duşuri şi grupuri sanitare, loc de joacă pentru copii.

Kiddyland

Domeniul Greaca poate deveni oricând un loc de joacă gigant pentru copii deoarece se pot bucura de tobogane, leagăne, piscină dedicată și multe alte minunății ce oferă oricărui părinte bucuria și siguranța unei destinații mereu la îndemână!

Piscină (adulți și copii)

Evenimente la Piscină

Galerie imagini Piscină Domeniul Greaca

Înapoi
Rezervari evenimente
Rezervari restaurant
Rezervari piscină
Rezervari cazare
Whatsapp
Email