Teambuilding, Evenimente business, Petreceri corporate

Oferta este valabila pentru cazare in Pensiunea Conacului si Rezidential “Casa Greaca”

Locația

În primul rând, este foarte important să alegi o locație spațioasă, mai ales dacă numărul angajaților din companie este unul mediu spre mare.

De altfel, un alt criteriu în alegerea restaurantului sau hotelului trebuie să fie distanța față de domiciliul angajatilor. De exemplu, oamenii vor fi reticenți în a străbate distanțe considerabile.

Muzica

Pentru că orice petrecere trebuie să fie însoțită de muzică, trebuie să alegi ce este mai bun pentru colegii tăi. Ideal este să alegi diversitatea.

Meniul

Pe lângă locație și muzică, un alt element de bază în organizarea petrecerii îl reprezintă alegerea meniului. Fii sigur atunci când alegi anumite feluri de mâncare de faptul că acestea vor fi pe placul majorității, dar și că va fi open bar, care este la fel de important ca si restul.

Așadar, pentru a organiza o super petrecere de Crăciun corporate sau, așa cum mai este numită, de sfârșit de an, trebuie să ai în vedere cea mai bună locatie – Domeniul Greaca, unde distracția și voia bună este la ea acasă. Locație unde ești ajutat în toată organizarea evenimentului tău de catre cei mai buni manageri, rasfățat de preparatele delicioase ale bucătarilor noștri și servit de către cei mai drăguți ospatari.

𝐅𝐚𝐜𝐢𝐥𝐢𝐭𝐚̆𝐭̦𝐢 𝐝𝐞 𝐓𝐨𝐩:

𝐂𝐚𝐳𝐚𝐫𝐞 𝐏𝐫𝐞𝐦𝐢𝐮𝐦:

𝟏𝟎𝟎% 𝐅𝐥𝐞𝐱𝐢𝐛𝐢𝐥𝐢𝐭𝐚𝐭𝐞:

Ne adaptăm cererilor în funcție de disponibilitatea locației și asigurăm maximă deschidere în organizarea oricărui tip de eveniment: teambuilding, petrecere final de an, training, workshop, conferințe, lansare produs etc.

Oferta Meniu Corporate

MENIURI FESTIVE

  • Platouri reci (jumari, caltabos, branza, toba, piftie, masline, rosii, lebar, carnaciori taranesti)
  • Salad bar (salata de muraturi, salata cu ton, salata cu pui, salata de ghebe cu maioneza, salata de cruditati cu nuci si mar, salata de varza murata)
  • Pomana porcului la ceaun/ Saramura de peste/ Carnaciori de casa la gratar
  • Cartofi copti la jar cu sos de smantana/ Frigarui de legume/ Mamaliguta
  • Placintele asortate/ Cozonac/ Mere coapte cu scortisoara
  • Platouri traditionale (salamuri uscate vanatoresti, jumari, zacusca, rosii, castraveti, ceapa rosie, slaninuta, masline, branza)
  • Salad bar (salata de muraturi, salata cu ton, salata cu pui, salata de ghebe cu maioneza, salata de cruditati cu nuci si mar, salata de varza murata)
  • Tigaie picanta de pui/ Pastrav la jar/ Carnaciori de casa la gratar
  • Cartofi copti la jar cu sos de smantana/ Frigarui de legume/ Mamaliguta
  • Tarte cu fructe /Prajituri de casa
  • Bufet suedez – platou rece
  • Crispy toast cu rulou de sunca, crema de branza si ardei gras – 1 buc
  • Canapele cu ton si lamaie – 1 buc
  • Rosii cherry cu crema Philadelphia / rosii cherry cu vinete– 1 buc
  • Minitarte cu salata de icre si ceapa verde – 1 buc
  • Chiftelute traditionale / chiftelute italienesti cu nuci si masline – 2 buc
  • Buffet cald
  • Tochitura la ceaun/ Mici/ Carnaciori de porc la jar/ piept de pui la jar
  • Legume la jar/ mamaliguta/ cartofi copti la jar cu sos de smanatana
  • Salata de muraturi/ salata sfecla rosie/ salata de varza duo
  • Papanasi/ Placinta de dovleac
  • 2 curcani la protap
  • Platouri reci (jumari, caltabos, branza, toba, piftie, masline, rosii, lebar,carnaciori taranesti)
  • Salad bar (salata de muraturi, salata cu ton, salata cu pui, salata de ghebe cu maioneza, salata de cruditati cu nuci si mar, salata de varza murata)
  • Pomana porcului la ceaun/ Saramura de peste/ Carnaciori de casa la gratar
  • Cartofi copti la jar cu sos de smantana/ Frigarui de legume/ Mamaliguta
  • Placintele asortate/ Cozonac/ Mere coapte cu scortisoara
  • + 1 BERBECUT LA PROTAP
  • Apa plata/minerala 0.75 ml
  • Cola/Fanta/Sprite 1.25 l
  • Cappy suc natural portocale si mar 1l
  • Vin alb – vinul conacului Aniversarium
  • Vin rose – vinul conacului Aniversarium
  • Whiskey Ballentines
  • Vodka Smirnoff Red
  • Campari Orange
  • Gin tonic
  • Cinzano biancco/ Cinzano rosso
  • Cafea Espresso
  • Cappucino
  • Apa plata/minerala 0.75 ml
  • Cola/Fanta/Sprite 1.25l
  • Cappy suc natural portocale si mar 1l
  • Vin alb – vinul conacului Caii de la Letea Vol. 1
  • Vin rose – vinul conacului Caii de la Letea Vol.1
  • Bere Staropramen / Stella – draft
  • Whiskey – J&B / Johnnie Walker Red Label
  • Vodka Absolut
  • Aperol Spritz
  • Campari Orange
  • Gin tonic
  • Cinzano biancco/ Cinzano rosso
  • Cafea Espresso
  • Cappucino
  • Caffe Latte/Frappe
  • Foc de tabara = intampinarea se face cu vin fiert si scortisoara

Înapoi
Rezervari evenimente
Rezervari restaurant
Rezervari piscină
Rezervari cazare
Whatsapp
Email