Reguli

Aceste reguli, se aplică pentru întreaga durată în care serviciile Domeniului Greaca sunt disponibile pe site.
1. În incinta Domeniului sunt strict interzise introducerea și consumul de băuturi și mâncăruri procurate din afara locatiei.
2. Pentru a fi recunoscuți ca turiști cazati în cadrul locatiei și a putea astfel beneficia de accesul la piscină pe timpul verii, la check-in, veți primi o brațară pe care este obligatoriu să o purtați la mănă.
3. Turistul răspunde de păstrarea în bune condiții a camerelor contractate, a spațiilor comune și a bunurilor conținute de acestea și va plăti prestatorului orice daune cauzate.
4. Orice reclamație a beneficiarului referitoare la servicii se va face pe loc și în scris, și va fi soluționată de prestator în maximum 24 ore. Orice alte reclamații nu vor fi luate în considerare.
5. Domeniul Greaca nu răspunde de bunurile sau valorile turiștilor/clienților pierdute sau uitate în locație.
6. Tarifele de cazare nu includ facilitățile locației ( terenuri de tenis, billiard, ping pong, fotbal, acces piscină etc). Acestea sunt oferite gratuit în măsura posibilității și disponibilității, cu respectarea condițiilor și regulilor Domeniului Greaca. Domeniul Greaca, nu se face răspunzător de eventualele efecte ale unor calamități naturale, înzăpeziri sau diverse lucrări care ar putea cauza blocarea traficului rutier, alimentarea cu apă, gaz sau energie electrică. În dotarea Domeniului Greaca se găsesc numeroase spații, terenuri de tenis, piscine, loc de joacă, animale domestice. Utilizarea acestora pentru joacă sau sport se face pe propria răspundere sau pe răspunderea părinților insoțitori. Domeniul Greaca și personalul acestuia nu se fac răspunzători pentru eventualele accidentări sau probleme ce pot apărea. Comportamentul decent este obligatoriu. Orice comportament deranjant, jignitor, violent sau amenințător al Beneficiarului poate duce la întreruperea sejurului și decazarea Beneficiarului și a insoțitorilor acestuia. Domeniul Greaca își rezervă dreptul de a-și selecta clienții.
7. În cadrul complexului, în spațiile publice (restaurant, piscină, terase, locuri de cazare etc) nu este permis accesul cu animale de companie
8. În restaurant nu este permis fumatul de nici un fel (indiferent că este vorba de țigară cu abur, electronică sau cu tutun)
9. În cadrul complexului nu există cabinet medical; Domeniul Greaca nu organizează tabere, poate pune la dispoziție servicii de cazare și masă pentru grupuri.
10. În restaurant si pe terasele locatiei este permis accesul doar turiștilor imbrăcați decent ( clientii care vin de la piscină, sunt obligați să aibă ținută decentă)
11. În cadrul complexului nu există serviciu de baby-sitting; responsabilitatea pentru copii revine în întregime adulților insoțitori.
12. Echipamentul sportiv este oferit gratuit în măsura  posibilității și disponibilității.
13. Cazarea se face începând cu ora 16:00
14. Eliberarea se face pâna la ora 12:00
15. Restaurantul se deschide la ora 9.00, în sezonul de vară, ultima comandă la bucătărie se poate face la ora 22.00, restaurantul se închide la ora 23.00. Programul diferă în funcție de sezon, extra sezon sau de Ordonanțele în vigoare.
16. Rezervările nu pot fi modificate sau/și anulate în nici un fel, iar sumele plătite în avans sunt considerate garanții și nu sunt rambursabile, reportabile, returnabile.
17. În camera și apartamente se pot caza maxim 2 adulți (cu 1 sau maxim 2 copii, în funcție de vârste și tipul de cameră/apartament).
18. Toate rezervările, indiferent de originea lor, se plătesc în RON, exceptând cazul în care este specificat altfel.