Reguli

Aceste reguli, se aplică pentru întreaga durata în care serviciile Domeniului Greaca sunt disponibile pe site.
1. În incinta Domeniului sunt strict interzise introducerea și consumul de bauturi și mâncaruri procurate din afara locatiei.
2. Pentru a fi recunoscuți ca turiști cazati în cadrul locatiei și a putea astfel beneficia de acces piscine pe timpul verii, la check-in, veți primi o bratara pe care este obligatoriu să o purtați la mana.
3. Turistul răspunde de păstrarea în bune condiții a camerelor contractate, a spațiilor comune și a bunurilor conținute de acestea și va plăti prestatorului orice daune cauzate.
4. Orice reclamație a beneficiarului referitoare la servicii se va face pe loc și in scris și va fi soluționată de prestator in maximum 24 ore. Orice alte reclamații nu vor fi luate in considerare.
5. Domeniul Greaca nu raspunde de bunurile sau valorile turiștilor, clientilor pierdute sau uitate in locatie.
6. Tarifele de cazare nu includ facilitățile locatiei ( terenuri de tenis, billiard, ping pong, fotbal etc). Acestea sunt oferite gratuit in măsura posibilității și disponibilității și cu respectarea condițiilor și regulilor Domeniului Greaca. Domeniul Greaca, nu se face raspunzator de eventualele efecte ale unor calamități naturale, înzăpeziri sau diverse lucrări care ar putea cauza blocarea traficului rutier, alimentarea cu apa, gaz sau energie electrica. În dotarea Domeniului Greaca se gasesc numeroase spații, terenuri de tenis, piscine, loc de joacă, animale domestice. Utilizarea acestora pentru joaca sau sport se face pe propria răspundere sau pe răspunderea părinților insoțitori. Domeniul Greaca și personalul acestuia nu se fac răspunzători pentru eventualele accidentări sau probleme ce pot apărea. Comportamentul decent este obligatoriu. Orice comportament deranjant, jignitor, violent sau amenințător al Beneficiarului poate duce la întreruperea sejurului și decazarea Beneficiarului și a insoțitorilor acestuia. Domeniul Greaca își rezervă dreptul de a-și selecta clienții.
7. În cadrul complexului, în spațiile publice (restaurant, piscina, terase, locuri de cazare etc) nu este permis accesul cu animale de companie
8. În restaurant nu este permis fumatul de nici un fel (indiferent ca este vorba țigară cu abur, electronică sau cu tutun)
9. În cadrul complexului nu exista cabinet medical; Domeniul Greaca nu organizeaza tabere, poate pune la dispoziție servicii de cazare și masa pentru grupuri.
10. În restaurant si pe terasele locatiei este permis accesul doar turistilor imbrăcați decent ( clientii care vin de la piscine, sunt oblicati sa aiba tinuta decenta)
11. În cadrul complexului nu exista serviciu de baby-sitting; responsabilitatea pentru copii revine în întregime adulților insoțitori.
12. Echipamentul sportiv este oferit gratuit in masura  posibilitții și disponibilității.
13. Cazarea se face începînd cu ora 14.00
14. Eliberarea se face pâna la ora 12.00
15. Restaurantul se deschide la ora 9.00, ultima comanda la bucătărie se poate face la ora 22.00 ( pe timp de vara), restaurantul se închide la ora 23.00. Programul difera in functie de sezon, extra sezon sau de Ordonantele in vigoare.
16. Rezervările nu pot fi modificate sau/și anulate în nici un fel, iar sumele plătite în avans sunt considerate garanții și nu sunt rambursabile, reportabile, returnabile.
17. În camera și apartamente se pot caza maxim 2 adulți (cu 1 sau maxim 2 copii, în funcție de vârste si tipul de camera/apartament).
18. Toate rezervarile, indiferent de originea lor, se plătesc în RON, exceptând cazul în care este specificat altfel.

× WhatsUp