Regulament

Aceste reguli, se aplică pentru întreaga durată în care serviciile Domeniului Greaca sunt disponibile pe site.

 1. În incinta Domeniului sunt strict interzise introducerea și consumul de băuturi și mâncaruri procurate din afara locatiei.
 2. Pentru a fi recunoscuți ca turiști cazați în cadrul locației și a putea astfel beneficia de acces piscină pe timpul verii, la check-in, veți primi o bratară pe care este obligatoriu să o purtați la mană.
 3. Turistul răspunde de păstrarea în bune condiții a camerelor contractate, a spațiilor comune și a bunurilor conținute de acestea și va plăti prestatorului orice daune cauzate.
 4. Orice reclamație a beneficiarului referitoare la servicii se va face pe loc și in scris și va fi soluționată de prestator in maximum 24 ore. Orice alte reclamații nu vor fi luate in considerare.
 5. Domeniul Greaca nu raspunde de bunurile sau valorile turiștilor, clientilor, pierdute sau uitate in locație.
 6. Tarifele de cazare nu includ facilitățile locației ( terenuri de tenis, billiard, ping pong, fotbal etc). Acestea sunt oferite gratuit în măsura posibilității și disponibilității și cu respectarea condițiilor și regulilor Domeniului Greaca.
  Domeniul Greaca, nu se face raspunzator de eventualele efecte ale unor calamități naturale, înzăpeziri sau diverse lucrări care ar putea cauza blocarea traficului rutier, alimentarea cu apă, gaz sau energie electrică.
  În dotarea Domeniul Greaca se găsesc numeroase spații, terenuri de tenis, piscine, loc de joacă, animale domestice. Utilizarea acestora pentru joacă sau sport se face pe propria răspundere sau pe răspunderea părinților insoțitori. Domeniul Greaca și personalul acestuia nu se fac răspunzători pentru eventualele accidentări sau probleme ce pot apărea. Comportamentul decent este obligatoriu. Orice comportament deranjant, jignitor, violent sau amenințător al Beneficiarului poate duce la întreruperea sejurului și decazarea Beneficiarului și a insoțitorilor acestuia. Domeniul Greaca își rezervă dreptul de a-și selecta clienții.
 7. În cadrul complexului, în spațiile publice (restaurant, piscină, locuri de cazare) nu este permis accesul cu animale de companie.
 8. În restaurant nu este permis fumatul de nici un fel (indiferent ca este vorba de țigară electronica, țigară cu abur sau țigară)
 9. În cadrul complexului nu există cabinet medical; Domeniul Greaca nu organizează tabere, poate pune la dispoziție servicii de cazare și masă pentru grupuri.
 10. În restaurant si pe terasele locatiei este permis accesul doar turiștilor imbrăcați decent ( clienții care vin de la piscine, sunt oblicati să aibă tinută decentă)
 11. În cadrul complexului nu există serviciu de baby-sitting; responsabilitatea pentru copii revine în întregime adulților insoțitori.
 12. Echipamentul sportiv este oferit gratuit în măsura  posibilității și disponibilității.
 13. Cazarea se face începînd cu ora 16.00
 14. Eliberarea se face până la ora 12.00
 15. Restaurantul se deschide la ora 9.00, ultima comanda la bucătărie se poate face la ora 22.00 ( pe timp de vară), restaurantul se închide la ora 23.00. Programul diferă in functie de sezon, extra sezon sau de Ordonanțele in vigoare.
 16. Rezervările nu pot fi modificate sau/și anulate în nici un fel, iar sumele plătite în avans sunt considerate garanții și nu sunt rambursabile, reportabile, returnabile.
 17. În cameră și apartamente se pot caza maxim 2 adulți (cu 1 sau maxim 2 copii, în funcție de vârste și tipul de cameră/apartament).
 18. Toate rezervările, indiferent de originea lor, se plătesc în RON, exceptînd cazul în care este specificat altfel.