Evenimente private

Viața este mai frumoasă când împarți bucuria unui eveniment deosebit cu cei dragi. La Domeniul Greaca îți stăm la dispoziție pentru a face din evenimentul tău unul de neuitat. Îți asigurăm tot confortul și logistica necesare și ne bucurăm împreună de reușita evenimentului tău.

wedding

Nuntă la Domeniul Greca

Îți oferim o gamă variată de facilităţi pentru o nuntă aparte: cununia religioasă în aer liber, în cadrul Domeniului, petrecerea organizată la conac sau la piscină.

Mai multe detalii

baptism

Botez la Domeniul Greaca

Pachetul conceput pentru acest eveniment include o cameră dublă pentru părinţi şi copil, din partea casei. Echipa Domeniului se ocupă de amenajarea sălii.

Mai multe detalii

privateparties

Petreceri private

Suntem bucuroși să îți oferim petreceri unice, pentru ocazii speciale: aniversări, petrecerea burlacilor / burlăciţelor sau o petrecere surpriză pentru o persoană dragă. Pachetele pentru astfel de evenimente sunt flexibile, indiferent de bugetul alocat.

kidsparties

Petreceri pentru copii

La noi sunt cele mai spumoase, amuzante şi însorite petreceri pentru cei mici. Aici pot zburda în aer liber după pofta inimii şi se pot bucura de piscina specială pentru ei, de locul de joacă şi de multe activităţi tematice. Şi cum petrecerea perfectă are şi mâncare pe cinste, la Domeniul Greaca veți găsi cea mai sănătoasă mâncare pentru cei mici!

banquet

Banchete și baluri de absolvire

Locul perfect pentru o petrecere pe cinste alături de colegi este la Domeniul Greaca! Pentru că e vară, piscina vă aşteaptă pentru distracţie maximă, iar seara poate fi acompaniată de trupele voastre preferate!


This will close in 20 seconds