Evenimente

Viata este mai frumoasa cand imparti bucuria unui eveniment deosebit cu cei dragi. La Domeniul Greaca iti stam la dispozitie pentru a face din evenimentul tau unul de neuitat, iti asiguram tot confortul si logistica necesare si ne bucuram impreuna.

wedding

Nunta

Iti oferim o gamă variată de facilităţi pentru o nuntă aparte: cununia religioasă în aer liber, în cadrul Domeniului, petrecerea organizată la conac sau la piscină.

baptism

Botez

Pachetul conceput pentru acest eveniment include apartamentul pentru părinţi şi copil, din partea casei. Echipa Domeniului se ocupă de amenajarea sălii.

teambuilding

Petreceri corporate & Team Building

Organizam petreceri tematice, seri de karaoke şi teambuilding-uri. Cele două terenuri de tenis, ATV-urile, piscina, zona de grătar, dar şi activităţile de vânat şi pescuit sunt facilităţile de care oaspeţii pot beneficia oricand.

conferences

Conferinte

La Domeniul Greaca se pot organiza conferinţe, traininguri, întâlniri de afaceri, workshopuri sau prezentări de produs. Facilităţile pe care le punem la dispoziţie pentru o desfăşurare optimă a evenimentului: flipchart, ecran de proiecţie mobil, videoproiector, sistem de sonorizare, mape şi pixuri.

privateparties

Petreceri private

Suntem bucurosi sa-ti oferim petreceri unice, pentru ocazii speciale: aniversări, petrecerea burlacilor / burlăciţelor sau o petrecere surpriză pentru o persoană dragă. Pachetele pentru astfel de evenimente sunt flexibile, indiferent de bugetul alocat.

kidsparties

Petreceri pentru copii

La noi sunt cele mai spumoase, amuzante şi însorite petreceri pentru cei mici. Aici pot zburda în aer liber după pofta inimii şi se pot bucura de piscina specială pentru ei, de locul de joacă şi de multe activităţi tematice. Şi cum petrecerea perfectă are şi mâncare pe cinste, la Domeniul Greaca veti găsi cea mai sănătoasă mâncare pentru cei mici!

banquet

Banchete si baluri de absolvire

Locul perfect pentru o petrecere pe cinste împreună cu colegii este la Domeniul Greaca! Pentru că e vară, piscina vă aşteaptă pentru distracţie maximă, iar seara poate fi acompaniată de trupele voastre preferate!


This will close in 20 seconds