Activities

Bucura-te de un timp liber activ, alaturi de cei dragi. Fie ca te distrezi la piscina, pe terenul de tenis sau intr-o drumetie, noi suntem la buna ta dispozitie. 

piscina1piscina2

Piscina

Platforma pe care este construită piscina dispune de 400 de locuri, baldachine, bucătărie proprie, două baruri, jacuzzi, sauna, outdoor fitness, baldachine pentru masaj, loc de joaca si piscină pentru copii, duşuri şi grupuri sanitare.

Este un spaţiu special amenajat pentru relaxare şi înot, pe timp de zi. Seara, Dj-ul şi show-ul barmanilor completează experienţa unei petreceri adevărate.

De asemenea, este un cadru foarte potrivit pentru o lansare de produs sau pentru organizarea unui eveniment deosebit.

Pool Rules

IMG_1833

Tenis

Ai la dispozitie doua terenuri de tenis, special amenajate pentru pasionaţii sportului alb.

Echipamentul complet poate fi închiriat, iar instalaţia de nocturnă face posibila distractia si pe timp de noapte.

P7240627

Obiective turistice

Localitatea Greaca are o istorie lunga si bogata. Documente istorice atesta existenta civilizatiei in aceasta zona inca din Neolitic. La cerere, se pot organiza excursii la Casa de Piatra de la Heresti, Fantanile de la Izvoarele sau Schitul Gostinari.

excursii

Excursii

Organizare excursii la obiective istorice din imprejurimi sau pranz servit in cadru natural (la Stana sau Picnic la Dunare)

Esti pasionat de vanatoare sau pescuit? Te afli in locul potrivit pentru ca iti vom oferi tot suportul pentru ca partidele tale de aventura sa fie “de legenda”.

vanatoare

Vanatoare

În apropiere de Domeniul Greaca se întind 6 fonduri de vânătoare, cele mai apropiate fiind Crivăţ şi Greaca, al căror areal depăşeşte 23 000 de hectare. Se vânează iepuri, mistreţi dar şi fazani sau căprioare. Bucătarul conacului poate prepara vânatul proaspăt adus de tine. Sa inceapa aventura!

pescuit

Pescuit

Bucura-te din plin de o partida de pescuit relaxanta în apropiere de Domeniul Greaca. Dunarea se afla la doar 5 kilometri de conac. Daca esti pasionat, poti pescui somotei, ciortânica, crap sau scrumbie de Dunăre. De asemenea, te poti intrece cu prietenii la o zi de pescuit sportiv sau cu reţinere de captură pe lacurile Măgura din imediata apropiere a domeniului.

Viata este mai frumoasa cand imparti bucuria unui eveniment deosebit cu cei dragi. La Domeniul Greaca iti stam la dispozitie pentru a face din evenimentul tau unul de neuitat, iti asiguram tot confortul si logistica necesare si ne bucuram impreuna.

wedding

Nunta

Iti oferim o gamă variată de facilităţi pentru o nuntă aparte: cununia religioasă în aer liber, în cadrul Domeniului, petrecerea organizată la conac sau la piscină.

baptism

Botez

Pachetul conceput pentru acest eveniment include apartamentul pentru părinţi şi copil, din partea casei. Echipa Domeniului se ocupă de amenajarea sălii.

teambuilding

Petreceri corporate & Team Building

Organizam petreceri tematice, seri de karaoke şi teambuilding-uri. Cele două terenuri de tenis, ATV-urile, piscina, zona de grătar, dar şi activităţile de vânat şi pescuit sunt facilităţile de care oaspeţii pot beneficia oricand.

conferences

Conferinte

La Domeniul Greaca se pot organiza conferinţe, traininguri, întâlniri de afaceri, workshopuri sau prezentări de produs. Facilităţile pe care le punem la dispoziţie pentru o desfăşurare optimă a evenimentului: flipchart, ecran de proiecţie mobil, videoproiector, sistem de sonorizare, mape şi pixuri.

privateparties

Petreceri private

Suntem bucurosi sa-ti oferim petreceri unice, pentru ocazii speciale: aniversări, petrecerea burlacilor / burlăciţelor sau o petrecere surpriză pentru o persoană dragă. Pachetele pentru astfel de evenimente sunt flexibile, indiferent de bugetul alocat.

kidsparties

Petreceri pentru copii

La noi sunt cele mai spumoase, amuzante şi însorite petreceri pentru cei mici. Aici pot zburda în aer liber după pofta inimii şi se pot bucura de piscina specială pentru ei, de locul de joacă şi de multe activităţi tematice. Şi cum petrecerea perfectă are şi mâncare pe cinste, la Domeniul Greaca veti găsi cea mai sănătoasă mâncare pentru cei mici!

banquet

Banchete si baluri de absolvire

Locul perfect pentru o petrecere pe cinste împreună cu colegii este la Domeniul Greaca! Pentru că e vară, piscina vă aşteaptă pentru distracţie maximă, iar seara poate fi acompaniată de trupele voastre preferate!


This will close in 20 seconds