Domeniul Greaca Resort România

 

Domeniul Greaca este un tărâm de basm!

Fii oaspete distins într-o locație exclusivistă, la doar 40 de minute de București!

Lasă-te sedus de liniște și relaxare într-o frumoasă destinație, în mijlocul naturii!

Bucură-te de o întâlnire importantă într-un cadru discret, unde îți stăm la dispoziție!

Calitate superioară pentru evenimente private!

Pentru detalii și rezervări, adresa de e-mail rezervari@domeniul-greaca.ro

PROGRAM RECEPȚIE

Luni – Duminică 10:00- 21:00

Rezervări cazare: 0758.077.778

 

PROGRAM RESTAURANT

Luni – Duminică9:00- 21:00

Rezervări Restaurant: 0765.989.295

 

 

Domeniul Greaca
Locația ca-n povești
De lângă București

 

 

Oferte

Cazare la Domeniul Greaca

Fie că sunteţi turiști sau călătoriţi pentru afaceri, Domeniul Greaca Resort este o alegere excelentă pentru cazare și pentru relaxare!

Puteți alege din 15 camere pregătite special pentru confortul dumneavoastră!

Această pensiune de 5 margarete oferă o pleiadă excelentă de dotări de recreere, incluzând terenuri de tenis, grădină, piscină și Kiddyland, locul de joacă perfect pentru copii.

Facilitățile extraordinare și locația exclusivistă fac din Domeniul Greaca Resort locul de vis pentru a vă delecta în mijlocul naturii!

OFERTE CAZARE

Restaurant & Bar

Fie că sunt mâncăruri alese, preparate cu mare iscusință de echipa de bucătari, fie că sunt feluri de mâncare tradițională, preparate din ingrediente eco, servite în restaurant, pe terasă sau la piscină, la noi vei simți întotdeauna pasiunea și respectul față de client.

Vezi Oferte Menu

Activitati

Bucură-te de un timp liber activ, alături de cei dragi. Fie că te distrezi la piscină, pe terenul de tenis sau într-o drumeție, noi suntem la buna ta dispoziție. Momentele de relaxare sunt întotdeauna mici minuni în cotidianul atât de poluat de zgomote și stres. Domeniul Greaca îți poate aduce mai aproape decât crezi mica ta bulă de liniște, fie că este gimnastică în aer liber, saună sau pur și simplu degustări de vinuri alese. Nu lăsa cotidianul să îți fure atenția de la tine.

Lista Activitati

Viața este mai frumoasă când împarți bucuria unui eveniment deosebit cu cei dragi. La Domeniul Greaca îți stăm la dispoziție pentru a face din evenimentul tău unul de neuitat. Îți asigurăm tot confortul și logistica necesare și ne bucurăm împreună de reușita evenimentului tău.

Evenimente Private