Bine ai venit la Domeniul Greaca!

 

Suntem foarte bucuroși să te avem ca oaspete distins într-un loc elegant și special, la doar 40 de minute de București. Lasă-te sedus de liniște și relaxare într-o frumoasă vacanță în mijlocul naturii sau de o întâlnire importantă într-un cadru discret, unde îți stăm la dispoziție.

Suntem disponibili și pentru evenimente private, cu exclusivitate. Pentru detalii și rezervări, vă rugăm să ne contactați la adresa de mail rezervari@domeniul-greaca.ro.

PROGRAM RECEPȚIE

Luni – Duminică 10:00- 21:00

Rezervări cazare: 0758.077.778

Rezervări piscină: 0752.171.757

 

PROGRAM RESTAURANT

Luni – Duminică– 9:00- 21:00

Rezervări piscină și restaurant: 0765.989.295

Piscina este deschisă vara, începând cu luna mai!

 

Vă mulțumim și vă așteptăm cu relaxare și bună dispoziție la
Domeniul Greaca!

 

 

Cazare

Fie că sunteţi turist sau călătoriţi în scop de afaceri, Domeniul Greaca Resort este o alegere excelentă pentru cazare dacă veţi vizita Greaca. Oaspeții pot alege din 15 camere, toate emanând o atmosferă de armonie și pace totală.Această pensiune oferă o pleiadă excelentă de dotări de recreere, incluzând terenuri de tenis, grădină, călătorie, ping-pong și Kiddyland. Facilități superbe și o locație excelentă fac din Domeniul Greaca Resort locul perfect pentru a vă delecta cu sejurul dumneavoastră din Greaca.

Vezi Oferte Cazare

Restaurant & Bar

Fie că sunt mâncăruri alese, preparate cu mare iscusință de echipa de bucătari, fie că sunt feluri de mâncare tradițională, preparate din ingrediente eco, servite în restaurant, pe terasă sau la piscină, la noi vei simți întotdeauna pasiunea și respectul față de client.

Vezi Oferte Menu

Activitati

Bucură-te de un timp liber activ, alături de cei dragi. Fie că te distrezi la piscină, pe terenul de tenis sau într-o drumeție, noi suntem la buna ta dispoziție. Momentele de relaxare sunt întotdeauna mici minuni în cotidianul atât de poluat de zgomote și stres. Domeniul Greaca îți poate aduce mai aproape decât crezi mica ta bulă de liniște, fie că este gimnastică în aer liber, saună sau pur și simplu degustări de vinuri alese. Nu lăsa cotidianul să îți fure atenția de la tine.

Lista Activitati

Viața este mai frumoasă când împarți bucuria unui eveniment deosebit cu cei dragi. La Domeniul Greaca îți stăm la dispoziție pentru a face din evenimentul tău unul de neuitat. Îți asigurăm tot confortul și logistica necesare și ne bucurăm împreună de reușita evenimentului tău.

Evenimente Private