Pensiune 5 margarete

Camera Standard Twin oferă o experiență confortabilă și plăcută pentru două persoane. Aceasta este dotată cu toate facilitățile necesare pentru a vă asigura o ședere relaxantă. Un avantaj al acestei camere este priveliștea pe care o oferă. Chiar dacă nu dispune de balcon, vei putea admira peisajul din confortul camerei tale. Nu primim animale de companie.

Această cameră prietenoasă vă oferă tot ceea ce aveți nevoie pentru a vă simți ca acasă. Cu un pat dublu matrimonial confortabil, veți avea parte de un somn odihnitor și relaxant. Decorată într-un stil modern și elegant, camera este amenajată cu atenție la detalii pentru a vă oferi o experiență plăcută. Nu primim animale de companie.

Descoperă confortul și eleganța camerei noastre Deluxe cu pat de tip king size! Această cameră îți oferă toate facilitățile și dotările de care ai nevoie pentru a te simți ca acasă. Nu primim animale de companie.

Descoperă confortul și eleganța Apartamentelor Domeniul Greaca! Dacă ești în căutarea unei experiențe de cazare de neuitat, această cameră este alegerea perfectă pentru tine. Cu o multitudine de facilități și servicii, te vei simți ca acasă într-un mediu relaxant și plăcut. Nu primim animale de companie.

Înapoi
Rezervari evenimente
Rezervari restaurant
Rezervari piscină
Rezervari cazare
Whatsapp
Email